A legjobb online rádió a városban. A bazis-fm-budapest rádióhoz tartozik egy fantasztikus közösség is, ami nem más mint a Bazis Chat oldal! Hallgasd a Bázis rádiót online, a chat oldalon vagy akár a mobilodon! Igyekszünk a chat lakóinkat és az online hallgatóinkat lendületes és változatos zenékkel szórakoztatni, napjaink legnagyobb slágerein át, saját tehetséges műsorvezetőinkkel, hangulatos kívánságműsorokkal és játékokkal is színessé tenni. Szeretettel várunk Téged is! Gyere regisztrálj vagy csak légy a vendégünk, bárhogy szívesen látunk!

playlist letöltése ↓↓↓

HTTPS kapcsolattal lejátszó (Chrome):

HTTP kapcsolattal lejátszó (Firefox):

-

Adás Felvételek

Műsoraink
 • music theme
  Auto Dj

  Minden nap mikor nincs műsorvezető 00.00 órás kezdettel a legütősebb Hard -Dark - Underground Techno zenék! Négyórai kezdettel pedig levezetés képen (18+) -os magyar Rap zenék. Ezt követően mai slágerek, legjobban kedvelt pop - rock - dance zenék! Majd 16 órai kezdettel Hause - Techno - Coronita zenék várnak minket egész éjfélig.

  2020
 • music theme
  Seni

  páros héten: H - P 18.00 -20.00
  páratlan héten: H - P 10.00 - 12.00
  Kívánságműsor, horoszkóp, időjárás, beszélgetés.

  2020
  10.00 - 12.00
  18.00 - 20.00
 • music theme
  Neeko

  Kívánságműsor Neekoval 22.30 - 02.00 -ig, beszélgetés a hallgatókkal minden nap!

  2020
  22.30 - 02.00
 • music theme
  Rocker1

  folyamatban...

  2020
  -
 • music theme
  MGee

  folyamatban...

  2020
  -
 • music theme
  Áfonya7

  folyamatban...

  2020
  -
 • music theme
  Mókuska76

  folyamatban...

  2020
  -
 • music theme
  DarkPeter

  folyamatban...

  2020
  -
 • music theme
  Dark Angel

  folyamatban...

  2020
  -
 • music theme
  Erich Dorian

  folyamatban...

  2020
  -
 • music theme
  Ercikee

  folyamatban...

  2020
  -
Műsorvezetők
 • music theme
  Rocker1
  Csatlakozott 2017 -

  Sziasztok! Rock zene szeretete alap nálam. Műsoraimban rock, heavy metál zenéket meg fogod találni. Természetesen a https://www.bazischat.eu/chat/ oldalon beérkezett kéréseket is teljesítem. Írj bátran küld a zenét szeretteidnek, barátaidnak. Jó szórakozást, a rock legyen veletek.

 • music theme
  Seni
  Csatlakozott 2020 Márc. 10

  Sziasztok! Amit rólam tudni lehet! Ausztriába élek a családommal. Lehet hogy többen ismertek már más rádiókból... Egy kis kihagyás után újra zenélek itt a bazischat rádiójában, ahol szeretettel várlak benneteket! Ha van kedvetek hangolódjatok ránk! Én napjaink zenéivel illetve egy kis deep house-al várom a hallgatókat!

 • music theme
  Neeko
  Csatlakozott 2020 Márc. 18

  Sziasztok Neeko vagyok 20 éves. Salgótarjánban születtem.Szeretek dolgozni és szeretem az embereket, pozitív energikus csajszika vagyok. Szeretek játszani a barátokkal ez a hobbim, de mellette sem marad el a rádiózás, amit az emberek szórakoztatás miatt kezdtem el és mert rengetegen támogattak benne.

 • music theme
  MGee
  Csatlakozott 2020.04.04

  Sziasztok M.Gee. Vagyok, aki a Dj világbol érkezett. Szinte minden műfaj megtalálható zenei palettámon, de legszivesebben mégis a mai kor zenei izlése áll közel hozzám.Remélem tetszeni fog a tölem közvetített produktum füleiteknek.

 • music theme
  Áfonya7
  Csatlakozott 2020.04.25

 • music theme
  Mókuska76
  Csatlakozott 2020.05.12

  Sziasztok! Üdvözlök minden régi, és új hallgatómat. Sokan ismerhettek már, de akik még nem, nekik pár mondat az adásaimról. A 90-es évek és napjaink legjobb zenéit hozom Nektek, gyakran kívánságműsorral egybekötve. Egyre bővülő zenei repertoaromban, mindenki megtalálja a Neki megfelelőt. Remélem jól fogjátok érezni magatokat velem. :)

 • music theme
  DarkPeter
  Csatlakozott 2020.06.13

  Hello All! DarkPeter vagyok 33 Magyarország Mordorjában Borsodban élek Miskolcon. Nicknevem ellenére a Zenei palettám és műsorom színes és én sem értelmileg vagyok sötét. Eléggé odamondogatós troll vagyok részt veszek adás alatt is a chat történéseiben mások kárára. Tartsatok velem mikor éppen kedvem van nyomni a műsort sziasztok és élvezzétek a műsort!

 • music theme
  Dark Angel
  Csatlakozott 2020.06.26

  Sziasztok Dark Angel vagyok 35 éves Salgótarjánba születem. Szeretem a változatos zenét és Szeretek játszani is a barátokkal 4 gyerkőcöt nevelek ami néha nem könnyű.De most bele vágtam a rádiózásba is remélem hogy megállom a helyem itt is. Amivel várlak titeket az változatos zene össze állítás és persze a Kívánságműsor sem maradhat ki az adásomból.Gyertek hangolódjatok ránk és éreztétek jól magatokat

 • music theme
  Erich Dorian
  Csatlakozott 2020.06.30

  Sziasztok! Nevem dj Erich Dorian. Zene a mindenem! Húsz éve, foglalkozom zenével. Egyesült Államokban New York városában éltem tíz évet. Tizenhárom éve Ausztráliában Melbourne-ben élek, itt folytatom a pályafutásomat! Gyere, érezd jól magad velem a BÁZIS_FM_BUDAPEST rádióban. Jó szórakozást.

 • music theme
  Ercikee
  Csatlakozott 2020.09.07

  2001-ben kezdtem el zenélni.Akkoriban még kevés online rádió volt.Véletlen találtam rá egy rádióra és megkértek legyek rádiós. Majd 5 évet zenéltem ott. Aztán pár év kihagyás után kerültem egy másik rádióba,ahol sok évet töltöttem el. Majd jött egy saját rádió 5 évig. Egy év kihagyás után kicsit hiányzik a rádiózás így jelentkeztem a Bázis rádióba.

Videók
Rólunk
about

A bazis-fm-budapest 2016 -ban indult a csevegő oldalunkkal párhuzamosan a csetelők szórakoztatásáért. Eleinte kizárólag a csetelők számára volt csak elérhető...

Miinőségi zenét kínálunk bármikor, bárhol a világon.Kapcsolat
Vegye fel a kapcsolatot..
vagy jelentkezzen műsorvezetőnek!
Email küldése