A legjobb online rádió a városban. A bazis-fm-budapest rádióhoz tartozik egy fantasztikus közösség is, ami nem más mint a Bazis Chat oldal! Hallgasd a Bázis rádiót online, a chat oldalon vagy akár a mobilodon! Igyekszünk a chat lakóinkat és az online hallgatóinkat lendületes és változatos zenékkel szórakoztatni, napjaink legnagyobb slágerein át, saját tehetséges műsorvezetőinkkel, hangulatos kívánságműsorokkal és játékokkal is színessé tenni. Szeretettel várunk Téged is! Gyere regisztrálj vagy csak légy a vendégünk, bárhogy szívesen látunk!

playlist letöltése ↓↓↓

HTTPS kapcsolattal lejátszó (Chrome):

HTTP kapcsolattal lejátszó (Firefox):

-

Adás Felvételek

Műsoraink
 • music theme
  Auto Dj

  Minden nap mikor nincs műsorvezető 00.00 órás kezdettel a legütősebb Hard -Dark - Underground Techno zenék! Négyórai kezdettel pedig levezetés képen (18+) -os magyar Rap zenék. Ezt követően mai slágerek, legjobban kedvelt pop - rock - dance zenék! Majd 16 órai kezdettel Hause - Techno - Coronita zenék várnak minket egész éjfélig.

  2020
 • music theme
  Seni

  páros héten: H - Cs 16.00 -18.00
  páratlan héten: H - P 10.00 - 12.00
  Kívánságműsor, horoszkóp, időjárás, beszélgetés.

  2020
  10.00 - 12.00
  16.00 -18.00
 • music theme
  Neeko

  Kívánságműsor Neekoval 22.30 - 02.00 -ig, beszélgetés a hallgatókkal minden nap!

  2020
  22.30 - 02.00
 • music theme
  Rocker1

  folyamatban...

  2020
  -
 • music theme
  Kory

  folyamatban...

  2020
  -
 • music theme
  MGee

  folyamatban...

  2020
  -
Műsorvezetők
 • music theme
  Rocker1
  Csatlakozott 2017 -

  Sziasztok! Rock zene szeretete alap nálam. Műsoraimban rock, heavy metál zenéket meg fogod találni. Természetesen a https://www.bazischat.eu/chat/ oldalon beérkezett kéréseket is teljesítem. Írj bátran küld a zenét szeretteidnek, barátaidnak. Jó szórakozást, a rock legyen veletek.

 • music theme
  Seni
  Csatlakozott 2020 Márc. 10

  Sziasztok! Amit rólam tudni lehet! Ausztriába élek a családommal. Lehet hogy többen ismertek már más rádiókból... Egy kis kihagyás után újra zenélek itt a bazischat rádiójában, ahol szeretettel várlak benneteket! Ha van kedvetek hangolódjatok ránk! Én napjaink zenéivel illetve egy kis deep house-al várom a hallgatókat!

 • music theme
  Neeko
  Csatlakozott 2020 Márc. 18

  Sziasztok Neeko vagyok 20 éves. Salgótarjánban születtem.Szeretek dolgozni és szeretem az embereket, pozitív energikus csajszika vagyok. Szeretek játszani a barátokkal ez a hobbim, de mellette sem marad el a rádiózás, amit az emberek szórakoztatás miatt kezdtem el és mert rengetegen támogattak benne.

 • music theme
  Kory
  Csatlakozott 2020.03.26

  Bástya elvtárs megbocsájt! Lehetne akár ez is a szlogenem, de ha hallgatod az adásaim, egyből rájössz, hogy miért kezdtem az említett gondolattal! Műsoraim a TREND kedvelőknek ajánlom, teli poénokkal, de úgy is lehet mondani, hogy "humorbonbonokkal" Ezekből a bonbonokból egy adás alatt többet is elpuffantok! ;) Mindemellett Idójárás, névnapköszöntő, horoszkóp a főbb témáim, de ezeket nyilván felülírhatjuk! Zenei stílusban inkább a hazai előadók műveit forgatom, de ha beindul a buli, akkor jöhet a kattogós minimál is! A kemény rockzenén kívül minden jöhet! Enyit elöljáróban. És ne feledd! Ha lemaradtál, hallgasd vissza, persze ha jót akarsz magadnak! Köszi, h volt türelmed elolvasni! ;)

 • music theme
  MGee
  Csatlakozott 2020.04.04

  Sziasztok M.Gee. Vagyok, aki a Dj világbol érkezett. Szinte minden műfaj megtalálható zenei palettámon, de legszivesebben mégis a mai kor zenei izlése áll közel hozzám.Remélem tetszeni fog a tölem közvetített produktum füleiteknek.

Videók
Rólunk
about

A bazis-fm-budapest 2016 -ban indult a csevegő oldalunkkal párhuzamosan a csetelők szórakoztatásáért. Eleinte kizárólag a csetelők számára volt csak elérhető...

Miinőségi zenét kínálunk bármikor, bárhol a világon.Kapcsolat
Vegye fel a kapcsolatot..
vagy jelentkezzen műsorvezetőnek!
Email küldése